Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα τελευταία χρόνια κάνω pilates»

Με τον Σταμάτη Φασουλή που σκηνοθετεί την παράσταση «Sugar», η Ζέτα Μακρυπούλια συνεργάζεται για δεύτερη φορά μετά το 2007.


«Είναι μαγική συνύπαρξη γιατί έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας. Είμαι άνθρωπος με πολλά κρατήματα δύσκολα ανοίγομαι και αφήνομαι ειδικά σε ανθρώπους που σέβομαι πολύ και θαυμάζω. Τώρα έσπασε ο πάγος κυρίως από την δική μου πλευρά και απελευθερώθηκα. Με βοήθησε πολύ ο Σταμάτης. Με απελευθέρωσε και με άφησε και ελεύθερη για να ψάξω το ρόλο. Αισθάνομαι πολύ τυχερή δεν με μπλόκαρε ούτε τρία δευτερόλεπτα δεν με έκρινε. Δεν είναι ένας άνθρωπος που αναλύεται σε τρεις σειρές είναι τόσο πολύπλοκη η σκέψη, η εξυπνάδα, η ταχύτητά του, η δημιουργικότητά του, που σε αφήνουν άφωνη» τόνισε στο περιοδικό InStyle.


 «Τα τελευταία χρόνια κάνω pilates απλά λόγω του μιούζικαλ αναγκάστηκα να κάνω  και λίγο διάδρομο που δεν τον αγαπώ για ασκήσεις αντοχής». Παράλληλα κάνει αυστηρή διατροφή χωρίς όμως να στερείται. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει μια σχέση παθιασμένη με την μερέντα. Την μέρα όμως που θα είπα πως θα ξεκινήσω διατροφή ενώ δεν περνούσε από τον εγκέφαλό μου η πιθανότητα να περάσει μια μέρα χωρίς να φάω μερέντα, μόλις είπα σταματάω, έχει περάσει ένα δίμηνο που δεν την έχω αγγίξει. Δεν την στερούμαι. Μου έχει φύγει από το μυαλό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...