Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: «Ένα ή Κανένα»


Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα παράστασης της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου έχει ξεκινήσει. 


Οι δύο καλλιτέχνες θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Pantheon Theater στις 12 Δεκεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες.


Η μουσικοθεατρική παράσταση έχει τον τίτλο «Ένα ή Κανένα» -ο τίτλος από το επερχόμενο ντουέτο Άννας και Αντώνη σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα- και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

Pantheon Theater. Νέα άφιξη στην πόλη. Η νέα σκηνή στο κέντρο της Αθήνας που θα φιλοξενεί µουσικο-θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου µε σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγει µε µία λαµπερή πρεµιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Από τις 12 Δεκεµβρίου και για 4 ηµέρες την εβδοµάδα µια νέα και εντυπωσιακή παραγωγή ανεβαίνει στο Pantheon Theater, η µουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέµος για πρώτη φορά µαζί, επί σκηνής, ενώνονται για να µας παρουσιάσουν µε µοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάµε και από τους δύο! Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις προσωπικές τους µουσικές διαδροµές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά µέσα από µικρές ιστορίες µε φόντο την πόλη. “Ένα ή Κανένα”, έναοπτικοακουστικό υπερθέαµα, µια µοναδική µουσικοθεατρική εµπειρία, µια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 12 Δεκεµβρίου.

“ΕΝΑ ή ΚΑΝΕΝΑ”

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Γιάννης Κυφωνίδης
Koστούµια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Χορογραφίες: Chali Jennings
Φωτισµοί: Γιώργος Τέλλος
Διάρκεια παράστασης: 2.45 ' (Διάλειµµα: 15΄)
Ηµέρες / Ώρες παραστάσεων: Πέµπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Ώρες:
Πέµπτη: 21.00-24.00
Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00
Κυριακή: 20.00 – 23.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...