Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το σοκ, οι ανήθικες προτάσεις με χρήματα και η αμηχανία της Πάολα

«Θέλω πια να είμαι ο εαυτός μου, να μην μπαίνω σε καλούπια, να μην δέχομαι τίτλους όπως «ο ηθοποιός που τραγουδά», ο «ηθοποιός που είναι μοντέλο». Για αυτούς τους χαρακτηρισμούς μου έχουν ρίξει «λάσπη» στο παρελθόν», εξομολογείται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο πολυτάλαντος νέος με θάρρος, αποκαλύπτει σε συνέντευξη του, τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν αλλά και το σοκ που ένιωσε! «Άνοιγα το facebook να διαβάσω μηνύματα και είχα μόνο σεξουαλικές προτάσεις. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Άρχισα να σβήνω ημίγυμνες φωτογραφίες και να διαγράφω όλους εκείνους, που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, μου έλεγαν ευθέως τα πιο πρόστυχα πράγματα. Μετά άρχισαν όλα να μου φταίνε», περιγράφει και συνεχίζει:


«Συνέχεια δέχομαι ανήθικες προτάσεις και χωρίς ντροπή. Μου πρότειναν μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα», αποκαλύπτει. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και την αλλαγή της εικόνας του, όταν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του. «Ξύπνησα πολύ στραβά μια μέρα, δεν μου άρεσε ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός κι έτσι ξύρισα το κεφάλι μου. Εκείνη την εποχή έκανα περιοδεία με την Πάολα, είναι ένας από τους ανθρώπους που μου στάθηκαν πολύ. Έμεινα στήλη άλατος όταν με είδε το πρωί με ξυρισμένο το κεφάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...