Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

H πρώτη περιοδεία του Νίκου Βέρτη! 10 χρόνια - 10 πόλεις!

Μετά από  δέκα χρόνια σπουδαίας δισκογραφικής  πορείας ο Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά, συναντά το κοινό του ανά την  Ελλάδα σε 10 συναυλίες  που θα γράψουν  ιστορία! 

Ο Νίκος Βέρτης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του. Με την υπέροχη φωνή του, με 6 πολυπλατινένιους δίσκους και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με την εντυπωσιακή παρουσία, τη θετική του ενέργεια και τη μοναδική ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να ανανεώνει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.

Με τις “Προτάσεις”, τον νέο του δίσκο στις αποσκευές  του, που “γέννησε” από την  πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας  του επιτυχίες, θα συναντηθεί το καλοκαίρι  με το κοινό του σε 10 υπέροχες πόλεις της Ελλάδας τιμώντας τους θαυμαστές του σε κάθε άκρη της χώρας με ένα πρόγραμμα που είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Σε σημεία που  θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά συναυλίες θα στηθεί μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, υψηλού αισθητικού και οπτικοακουστικού επιπέδου, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι 10 αυτές συναυλίες θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια της περιοδείας στην Ελλάδα.

“Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων...

Καλό  καλοκαίρι, ας αδιαφορήσουμε στα  δύσκολα και ας δεχτούμε προτάσεις  για της ζωής τα όμορφα”. Νίκος Βέρτης.

Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα προσέλευσης: 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...