Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η Βίκυ λατρεύει τη μητέρα της!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου λατρεύει τη μητέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα της, φροντίζει να βρίσκεται όσο γίνεται περισσότερο στο πλευρό της γυναίκας που την έφερε στον κόσμο. 

Αν και έχουν περάσει έξι μήνες από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πόνο που νιώθει γι' αυτή τη μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της προσώπου.

Ωστόσο βρίσκει μεγάλη παρηγοριά στη μητέρα της, και μάλιστα προσπαθεί να περνά περισσότερο χρόνο μαζί της. Γι' αυτό τον λόγο η Βίκυ όταν έχει κάποιο κενό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να τη συναντά και να κάνουν μαζί πράγματα, όπως ένα απλό γεύμα ή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγες μέρες οι δύο γυναίκες έκαναν κοινή νυχτερινή έξοδο σε γνωστό στέκι της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να περάσουν όμορφες στιγμές. «Επιτέλους, κατάφερα να βγάλω τη μανούλα μου έξω! Στη δυτική Θεσσαλονίκη...» έγραψε η ίδια στο Τwitter και «ανέβασε» μια φωτογραφία τους από τη βραδιά.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...