Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε από «χαμένο κορμί», κορμάρα [εικόνες]

Τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής που κάνει τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να δείξει η 31χρονη σταρ στους παπαράτσι φορώντας ένα μπλε μπικίνι κατά την διάρκεια της διαμονής της στο Terranea Resort στην Καλιφόρνια.

Με ένα μπλε μπικίνι και τον 27χρονο σύντροφό της, τον νομικό ερευνητή Ντέιβιντ Λουσάντο, στο πλευρό της «υποδέχθηκε» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τους παπαράτσι κατά την διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της.


Στόχος της να αποδείξει ότι είναι έτοιμη σωματικά για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις των επερχόμενων εμφανίσεων της στο Λας Βέγκας.


Υπεύθυνος για την μετάλλαξη της 31χρονης είναι ο γυμναστής Τόνι Μαρτίνεζ, πελάτες του οποίου είναι μεταξύ άλλων οι Τζάνετ Τζάκσον, Πινκ και οι Jonas Brothers.


Σύμφωνα με τον ίδιο «Η Μπρίτνεϊ είναι φοβερή αθλήτρια, δυνατή και τρομερά ανταγωνιστική. Της λέω συνέχεια να σταματήσει να κάνει αυτά που της ζητώ να φαίνονται τόσο εύκολα».


Πέρα από την γυμναστική, ο Μαρτίνεζ έχει πιέσει την Σπιαρς να ακολουθήσει μια αυστηρή διατροφή που περιλαμβάνει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα. Αγαπημένο της είναι η σαλάτο με ψητό κοτόπουλο και ξύδι βαλσάμικο.



Πηγή: Η| iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...