Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Τι λέει η Φαίη Σκορδά για τις ερωτικές επαφές στη ζωή της

Τις απόψεις της για διάφορα θέματα εξέφρασε σε συνέντευξή της στο TV Ζάπινγκ η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε ότι τοποθετεί την ερωτική επαφή στη μέση της... κλίμακας σε μία σχέση.

«Το σεξ λειτουργεί συνδυαστικά σε μια σχέση. Είναι σημαντικό αλλά μόνο του δεν μπορεί σαφώς να κρατήσει μια σχέση. Από την άλλη, χωρίς αυτό δεν γίνεται!» αναφέρει η όμορφη Φαίη Σκορδά.

Σημειώνει, επίσης, ότι δεν έχει κόψει πολλές πολυτέλειες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης γιατί, απλά, δεν είχε ποτέ καμία.

«Ευτυχώς δεν είχα καμία πολυτέλεια στη ζωή μου που να κόστιζε ακριβά ώστε να χρειαστεί να την κόψω. Ίσως επειδή από μικρή οι γονείς μου με πολλή δουλειά και με κόπο μου πρόσφεραν τα πάντα και έτσι μεγαλώνοντας δεν αναζήτησα κάποια μικρή ή μεγάλη πολυτέλεια με μηδενικά...» τονίζει χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τονίζοντας: «Είναι ένα σπάνιο παιδί και το εννοώ. Τον έχουν μεγαλώσει με ήθος και οι γονείς του πρέπει να είναι περήφανοι για αυτόν. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνον είναι ότι ενώ από την μία είναι ένα μοντέρνο αγόρι, από την άλλη είναι συντηρητικός στα πιστεύω του και παραδοσιακός στα θέλω του. Είναι η αδυναμία του Γιάννη!»

Ωστόσο, παραδέχεται ότι κουμάντο στο σπίτι κάνει ο γιος της και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...