Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Εισήχθη εσπευσμένα σε ψυχιατρική κλινική


Ήταν τον Απρίλιο του 2011, όταν η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ψυχική ασθένειά της.

"Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις σιωπηλά… Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Πρόκειται για μια διαταραχή που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους και εγώ είμαι μία από αυτούς. Αν η αποκάλυψη ότι πάσχω από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ ενθαρρύνει έστω και έναν ασθενή να ζητήσει βοήθεια, τότε θα είμαι σίγουρη ότι άξιζε τον κόπο" είχε δηλώσει τότε, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη, η οποία χαρακτηρίζεται από συμπτώματα κατάθλιψης και λιγότερα μανιακά επεισόδια.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει ζητήσει και επαγγελματική βοήθεια, καθώς το έντονο στρες και η κατάθλιψη που ένοιωθε κατά τη διάρκεια της αρρώστιας του συζύγου της, Μάικλ Ντάγκλας, -έδινε μάχη με τον καρκίνο- επιδείνωναν την κατάστασή της.

Τώρα, ακριβώς δύο χρόνια μετά, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πήρε την πρωτοβουλία και εισήχθη από μόνη της σε ψυχιατρική κλινική που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη ασθένεια.

"Η Κάθριν μπήκε με δική της πρωτοβουλία, σε μια μονάδα φροντίδας υγείας" ανέφερε η Σάρα Φέλερ, εκπρόσωπος της Χολιγουντιανής σταρ, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που εστάλη προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: "Είχε τονίσει και στο παρελθόν ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τακτικές θεραπείες για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση της υγείας της".

Σύμφωνα με ξένα δημοσίευματα, η θεραπεία της Τζόουνς, αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...