Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δέσποινα Βανδή: Από τη θάλασσα στην πισίνα!

Δεν ξεκολλάει από το νερό από ότι φαίνεται η Δέσποινα Βανδή, την οποία συνέλαβε για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός να χαίρεται τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στη χώρα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης μαζί με τα παιδιά της, Γιώργο και Μελίνα, η τραγουδίστρια «συνελήφθη» από το φακό του περιοδικού «HELLO!» να χαίρεται το μπάνιο της σε πισίνα της Θεσσαλονίκης.

Η τραγουδίστρια με καθοδηγητή τον προσωπικό της γυμναστή, Γιώργο Παπαδημάκη, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης.

Πιο συγκεκριμένα, έξι μέρες την εβδομάδα προπονείται στο γυμναστήριο, που διαθέτει στο σπίτι της, με ιμάντες TRX, αφού πρώτα κάνει για είκοσι λεπτά διάδρομο, φορώντας ένα γιλέκο βάρους πέντε κιλών. Εν συνεχεία, ακολουθεί μια κυκλική σειρά ειδικών ασκήσεων «pilates», ενώ η προπόνησή της ολοκληρώνεται  με ασκήσεις στατικής γράμμωσης, που προϋποθέτουν να φορά βάρη στα πόδια αλλά και στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...