Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ένα 8χρονο αγγελούδι στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα

Κανέναν έως τώρα δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο το προσωπικό δράμα που βιώνει η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα...
Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.


Η κατάστασή του τις τελευταίες εβδομάδες παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα....

Ανάμεσά τους και μια 8χρονη μαθήτρια από τη Μυτιλήνη. Η μικρή θαυμάστρια του ηθοποιού ταξίδεψε με τη μητέρα της στην Αθήνα μόνο και μόνο για να φέρει στον Τόμας το δικό της «ιδιαίτερο δώρο». Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τους γιατρούς να του δώσουν ένα μικρό μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Ραφαήλ. Στη συνέχεια άφησε κολάζ φωτογραφιών του Τόμας δίπλα στα δεκάδες δώρα που έχουν στείλει οι θαυμαστές του, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση τους. Η κίνηση της μικρής μαθήτριας συγκίνησε όλους όσοι ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. «Ο Άγιος Ραφαήλ είναι ο προστάτης των ασθενών», είπε, θέλοντας να πείσει τις νοσοκόμες της βάρδιας να δώσουν το δώρο της στον Τόμας. Μια από τις νοσηλεύτριες του ΚΑΤ, στη διαπίστωση της τεράστιας αγάπης που δείχνουν καθημερινοί άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά στην περιπέτεια του ηθοποιού, ξέσπασε σε κλάματα.

Στο πλευρό της οικογένειας στέκονται δεκάδες θαυμαστές του Τόμας, που καθημερινά περνούν την πόρτα του νοσοκομείου προκειμένου να μάθουν για την εξέλιξη της υγείας του. Ο διάδρομος έξω από τη ΜΕΘ είναι γεμάτος από λουλούδια και δώρα, ενώ τα γράμματα συμπαράστασης και προσευχής δεν σταματούν να φτάνουν από την πρώτη στιγμή. Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο από όσους γνώριζαν τον Τόμας αλλά και από αυτούς που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...