Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

7 ΦΩΤΟ: Αναστάτωσαν τα σοκάκια της Σαντορίνης οι «Kardashians»

 
Μετά το γλέντι a la ελληνικά των «Kardashians» στη Σαντορίνη, όπου όπως σας γράψαμε από το star.gr το έριξαν στο χορό και έσπασαν μανιωδώς πιάτα, η οικογένεια είπε να αξιοποιήσει την τελευταία της μέρα στο νησί, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια, τόσο με τα πόδια, όσο και με τα γαϊδουράκια.
 

Μπορεί η Kim Kardashian και η αδερφή της Khloe να την «έκαναν» πρόωρα, αλλά ΟΛΗ η υπόλοιπη οικογένεια, φρόντισε να γευτεί τις ομορφιές του νησιού, και να περιηγηθεί στα παραδοσιακά του σοκάκια, αλλά και στα μαγαζιά της Σαντορίνης, αγοράζοντας αναμνηστικά δωράκια και σουβενίρ.


Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, οι Kardashians σήκωσαν στο πόδι τα μαγαζιά του νησιού, μιας και είναι γνωστοί για το… «καταναλωτικό» τους ταλέντο.


Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, έδειχνε η Kourtney Kardashian, που παρέα με το σύντροφο της Scott Disick και τα δυο τους παιδάκια, την Penelope και τον Mason, έκανε τις βόλτες της, θαυμάζοντας τις ομορφιές του νησιού.


Αργότερα, όλοι μαζί πήγαν να επισκεφθούν μια  εκκλησία, μόνο που ήταν κλειστή, και έτσι συνέχισαν το shopping therapy στα σοκάκια.


Μάλιστα η μικρή Penelope, ήταν το κέντρο της προσοχής όλων, αφού άλλαζε συνεχώς χέρια, με τη θεία της Kendell, να της δείχνει μεγάλη αδυναμία.

 Και η μαμά των Kardashians όμως, Kris Jenner, έδειχνε κατενθουσιασμένη από το νησί, με τον σύζυγο της, Bruce Jenner και τους γιους του, να δοκιμάζουν πολύχρωμα καπέλα, σε πολύ καλοκαιρινό mood.

star.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...