Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ "Δεν έχουμε περάσει ποτέ κρίση με τη σύζυγό μου"

Σε συνέντευξή του, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το πώς βιώνει την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς.

Δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ποτέ δεν έχουν βιώσει καταστάσεις κρίσης μέσα στον γάμο τους, ενώ δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει την ελληνική νοοτροπία ότι μετά από έναν γερό καυγά ακολουθεί ένα παθιασμένο σεξ…

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού «Εγώ» για το αν έχει περάσει από κρίση ο γάμος τους, υποστήριξε: «Ποτέ. Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει διαφορετικά. Η γυναίκα μου, προέρχεται από μια χώρα που πέρασε πόλεμο. Έχουν άλλη φιλοσοφία ζωής. Ο ανώτατος μισθός στη Σερβία είναι 300 ευρώ το μήνα. Εκεί τα καταστήματα με ρούχα δεν έχουν κόσμο.

Όμως, τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα. Ξέρεις πολλές Ελληνίδες που να είναι ωραίες και να 
διαβάζουν ένα βιβλίο ανά τρεις ημέρες; Η Άννα δεν είναι άτομο που θα την πάρει εύκολα από κάτω. Η μεγαλύτερή της θλίψη διαρκεί δύο λεπτά.

Πίστεψα πως είναι το άλλο μου μισό, από την πρώτη στιγμή. Όμως δεν πιστεύω ότι πρέπει η σχέση να περάσει από σαράντα κύματα. Αυτό είναι μια ελληνική… μαζοχιστική θεωρία για τις σχέσεις. Έχω ακούσει ζευγάρια να λένε ότι μετά τον καβγά, γίνεται το καλύτερο σεξ.
Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Αυτό δεν είναι αγάπη. Πρέπει να πάνε σε ψυχολόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...