Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε με Καλίδη, Μενιδιάτη και Καλλή

Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε μέχρι το πρωί και απόλαυσε τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Χρήστου Μενιδιάτη και της Στέλλας Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και ξεσηκώνουν την νυχτερινή Αθήνα με πολύ κέφι και γνήσιο λαϊκό τραγούδι!

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση δέχτηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει παρέα με το Χρήστο Μενιδιάτη πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαμώνες δεν σταμάτησαν λεπτό να την χειροκροτούν και ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε τελειωμό!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή στο VOX και μας υπόσχονται ένα χειμώνα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση με την καλύτερη παρέα για ξεφάντωμα και πραγματική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με ωραίες φωνές, γεμάτο ταλέντα και λάμψη κατακτά για δεύτερη σεζόν τη νυχτερινή διασκέδαση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή  μας υποδέχονται στο VOX  κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο  για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...