Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΟΥΠΗ Γιατί "έφαγε πόρτα" στη συναυλία Μαζωνάκη στο Λος Άντζελες

Έξαλλη έφυγε από τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Λος Άντζελες η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη, και οι συνεργάτες της στο «Greek Reporter», που είχαν κληθεί να καλύψουν την βραδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα. 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου σε πολυχώρο ξενοδοχείου στο κέντρο του Λος Άντζελες, ο οποίος ήταν μισογεμάτος.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το "Greek Reporter", οι διοργανωτές ζήτησαν από το γνωστό ομογενειακό μέσο ενημέρωσης να καλύψει την βραδιά και, μάλιστα, του έδωσαν χώρο για την κάμερά του κάτω ακριβώς από τη σκηνή. Όμως, κάτι φαίνεται ότι άλλαξε στην πορεία…
Κατονομάζοντας τον υπεύθυνο του tour και πρόεδρο της εταιρείας παραγωγής, Γιώργο Βαλσάμη, το «Greek Reporter» αναφέρει πως το συνεργείο προπηλακίστηκε και ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την ασφάλεια του ξενοδοχείου!
«Όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου βίντεο από τη συναυλία. Όλα αυτά πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο», αναφέρει το άρθρο.
"Την ίδια στιγμή δεκάδες παρευρισκόμενοι τραβούσαν βίντεο με δικές τους κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει τη χρήση βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις καλλιτεχνών μέχρι ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων", επισημαίνει το "Greek Reporter", συμπληρώνοντας πως δεν γνωρίζει αν ο Γιώργος Μαζωνάκης έμαθε για το περιστατικό και ζητά να μάθει για ποιον λόγο οι συνεργάτες του συμπεριφέρθηκαν με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...