Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16:  Prince William...Image by Getty Images via @daylifeΟ πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε στη μέλλουσα σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που σκοτώθηκε το 1997, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα.
Το δαχτυλίδι, ένα μεγάλο μπλε ζαφείρι δεμένο με ένα διαμάντι, το είχε δώσει ο πατέρας του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Κάρολος, στη μέλλουσα σύζυγό του πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Φεβρουάριο του 1981.
Το ζευγάρι πόζαρε σήμερα για τον Τύπο στο Λονδίνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του γάμου τους, που αναμένεται να γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011.
"Οπως μπορεί να αναγνωρίζετε αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας μου", δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στους δημοσιογράφους.
"Οπότε φυσικά είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα, όπως είναι και η Κέιτ πια.
Ήταν σωστό να συνδυαστούν", πρόσθεσε.
Αυτό το δαχτυλίδι "ήταν ο τρόπος μου να βεβαιωθώ ότι η μητέρα μου δεν θα έχανε αυτή την ημέρα, τον ενθουσιασμό και το γεγονός ότι θα περάσουμε μαζί την υπόλοιπη ζωή μας", υπογράμμισε ο πρίγκιπας.
Η Κέιτ Μίντλετον από τη μεριά της επεσήμανε ότι αισθάνεται ένα "δέος" που θα μπει στη βασιλική οικογένεια.
Εξάλλου ο πρίγκιπας Κάρολος είχε δηλώσει νωρίτερα "πραγματικά ενθουσιασμένος" για τον επικείμενο γάμο του γιου του Ουίλιαμ, όπως άλλωστε και οι γονείς της Μίντλετον.
"Έκαναν πρόβες για αρκετό καιρό", είπε με νόημα ο πρίγκιπας.
"Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο (πρίγκιπας) Κάρολος και εγώ είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με τη σημερινή ανακοίνωση", δήλωσε ο Μάικλ Μίντλετον, πατέρας της Κέιτ.
"Οπως γνωρίζετε η Κάθριν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βγαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια, είναι καταπληκτικό για εμάς επειδή γνωρίσαμε καλά τον Ουίλιαμ", πρόσθεσε.
Το ειδύλλιο μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, και της Μίντλετον ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο πριν 8 χρόνια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...