Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το δράμα του Ηλία Μαμαλάκη


Δύσκολες ώρες περνά ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς την Δευτέρα έχασε τη μάχη για τη ζωή η σύζυγός του Στέλλα, μετά από μεγάλο αγώνα που έδινε εδώ και αρκετό καιρό.

Ήταν παντρεμένος εδώ και 36 χρόνια μαζί της και αποτελούσε όχι μόνο τη σύζυγο και τη σύντροφο, αλλά και τη σημαντική γυναίκα που κρύβονταν πίσω από την σπουδαία πορεία του στις κουζίνες αλλά και στην τηλεόραση.

Οι δυο τους έκαναν πολλά ταξίδια και μάλιστα υπήρξαν και συνεργάτες για ένα διάστημα, αφού η ίδια εργαζόταν και σε εταιρεία παραγωγής. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Μαμαλάκη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο ίδιος στάθηκε αξιοπρεπέστατα δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ κατάφερε να κρατήσει όλο αυτό το πρόβλημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε τόσα χρόνια γενικά έκανε με την προσωπική του ζωή.

Η είδηση για τον θάνατο της συζύγου του έρχεται να επισκιάσει μάλιστα την φημολογούμενη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1, όπου όλες οι πληροφορίες τον ήθελαν να αναλαμβάνει μέλος στην κριτική επιτροπή του νέου μαγειρικού ριάλιτι Top Chef που ανακοίνωσε ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...