Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τα δάκρυα της Παπαρίζου για τον πατέρα της



Εμφανώς συγκινημένη τραγούδησε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καρδίτσα, η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα τόσο επί σκηνής όσο και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή. Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις εφόδους του ΣΔΟΕ στις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα.

Η Έλενα δάκρυσε την στιγμή που ξεκίνησε η μουσική της μπαλάντας της «Γύρνα στο χθες» που έχει αφιερώσει στον αγαπημένο της πατέρα. «Και πολύ κρατήθηκα», είπε στο κοινό όταν τελείωσε το τραγούδι και υποκλίθηκε...

Στο μυαλό της δημοφιλούς τραγουδίστριας ξύπνησαν μνήμες και όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για τον πατέρα της πάλι έβαλε τα κλάματα. «Τώρα με καμαρώνει...», κατάφερε να πει η Έλενα κομπιάζοντας και προσπάθησε να αποφύγει τα δάκρυα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας γέμισε ασφυκτικά από τους συμπατριώτες της, που τραγουδούσαν όλο το βράδυ μαζί της! «Είστε το καλύτερο κοινό... θα τραγουδήσουμε και καρδιτσιώτικα, θεσσαλιώτικα, που τα λέμε και στον τόπο μας», είπε η ίδια.

Παράλληλα, η Έλενα μίλησε και για τις εφόδους του ΣΔΟΕ στις συναυλίες της. «Έχουν έρθει 3 φορές σε συναυλίες και καλά κάνουνε... Εμείς είμαστε τραγουδιστές και το ΣΔΟΕ και η εφορία κάνουν την δουλειά τους. Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...