Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η Τζένιφερ Άνιστον πετάει το σουτιέν της (βιντεο)

 Αν υπάρχει μια ηθοποιός που βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να χαρακτηριστεί "φασόν" όσον αφορά στους ρόλους που επιλέγει αλλά και στις ερμηνείες της, τότε αυτή είναι σίγουρα η 41ός ετών τηλεοπτική "Ρέιτσελ" από τα "Φιλαράκια". Όχι για πολύ ακόμη, όμως.


Σκοπεύοντας να αλλάξει την εικόνα που η ίδια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με τις κινηματογραφικές επιλογές της, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ετοιμάζεται να εμφανιστεί γυμνόστηθη στην επόμενη ταινία της! 

Στο καινούριο της κινηματογραφικό  εγχείρημα, η Τζένιφερ Άνιστον θα έχει έναν παλιό  γνώριμο : τον κωμικό ηθοποιό Πολ Ρουντ με τον οποίο έχαν  ξαναπαίξει μαζί το 1998, στην ταινία  Αίσθημα μετ' εμποδί
Αφήνοντας για λίγο πίσω της τη γλυκιά, χαριτωμένη, αστεία, αλλά και καθώς πρέπει, εικόνα στην οποία την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, η Τζένιφερ ετοιμάζεται να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο στο φιλμ "Wanderlust" στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια, αφού το σενάριο απαιτεί από εκείνη να... γδυθεί. Πράγμα που η Άνιστον θα κάνει, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο χαρακτήρας  που θα υποδυθεί η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εμπλέκεται σε ερωτικό τρίο με δύο ακόμη γυναίκες, αλλάζει τους άντρες στο κρεβάτι της σαν τα πουκάμισα, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και ναρκωτικά! 

Ο ρόλος της ως μία "ελευθέρων ηθών παντρεμένη γυναίκα η οποία καταλήγει να ζει σε ένα κοινόβιο χίπηδων", θα έρθει σε πλήρη αντίθεση με τους αρκετά γλυκανάλατους ρόλους ρομαντικών κομεντί στους οποίους την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το σενάριο, όπως μεταδίδει ο κοσμικός ιστότοπος Hollywoodlife.com, ο χαρακτήρας της Άνιστον -για κάποιον λόγο- πετάει το σουτιέν της μπροστά σε ένα εργοτάξιο εργατών που προσπαθούν να χτίσουν ένα νέο σούπερ μάρκετ.

Τον άντρα της Τζένιφερ, μαζί με τον οποίο ζει στο κοινόβιο, θα παίξει ο κωμικός ηθοποιός Πολ Ρουντ (Paul Rudd), με τον οποίο είχαν υπάρξει ξανά κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία "Αίσθημα μετ' εμποδίων" του 1998.

Με δεδομένο ότι οι δύο τελευταίες της απόπειρες με τις ταινίες "Επικηρύσσοντας την πρώην" όπου πρωταγωνιστεί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerad Butler) και "Δωρητής Σπέρματος", δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά εισπρακτικά στις ΗΠΑ, μια... αλλαγή πλεύσης κρίθηκε απαραίτητη.
Η προοπτική και μόνο να εμφανιστεί η Τζένιφερ Άνιστον γυμνόστηθη στη μεγάλη οθόνη έχει εξασφαλίσει τεράστια διαφήμιση στην ταινία, πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματά της, και αυτό φαίνεται ήδη.

Κατά τα άλλα, η δημοφιλής ηθοποιός, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ από την κοτσάνα που πέταξε σε ζωντανή εκπομπή, χρησιμοποιώντας λανθασμένα την λέξη "καθυστερημένος" και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Την ίδια στιγμή, ετοιμάζεται να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά "Cougar Town" για να ενισχύσει την καλή της φίλη Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox), η οποία είναι και η πρωταγωνίστριά της.
ΔΕΙΤΕ  ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ SEXY ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...