Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Η "Pretty woman" ψάχνει "καταφύγιο" στη μαγευτική Πάτμο

Η «Pretty woman» ψάχνει το δικό της (χλιδάτο) «καταφύγιο» στο νησί της Αποκάλυψης.

Στην Κρήτη πήρε την πρώτη καλοκαιρινή της ανάσα φέτος η πανέμορφη Τζούλια Ρόμπερτς περνώντας απαρατήρητη -παρά το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι- αλλά στην Πάτμο ονειρεύεται να αποκτήσει το δικό της εξοχικό.

Η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ του Χόλιγουντ παλαιότερα είχε περάσει incognito από την Πάτμο, που για εκείνη αποτέλεσε έναν πολύ ενδιαφέροντα ταξιδιωτικό προορισμό για διακοπές διαφορετικές από αυτές που προσφέρουν συνήθως τα νησιά του Αιγαίου.

Οι μοναδικές ομορφιές του νησιού είχαν συνεπάρει τη διάσημη σταρ, η οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ζήτησε μέσω Ελληνοαμερικανού φίλου της να απευθυνθεί σε γραφείο real estate, προκειμένου να της βρει ένα παραδοσιακό σπίτι χτισμένο πάνω σε λόφο. Αλλωστε η Πάτμος φημίζεται για τους βραχώδεις λόφους της και η Τζούλια θέλει να έχει πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με τις ατέλειωτες δαντελωτές ακτές του νησιού και τα μικρά απάνεμα λιμανάκια.

«Ο,τι θέλει η Τζούλια» φανταζόμαστε ότι θα είπε ο αγαπημένος της Ντάνι, ο γνωστός εικονολήπτης Ντάνιελ Μόντερ, «το λιμάνι της», όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, ο οποίος δεν της χαλάει χατίρι.

Το ζευγάρι λατρεύει τη χώρα μας. Μάλιστα, τον μήνα του μέλιτος τον είχαν περάσει στη μαγευτική Σαντορίνη, κάτι που είχε πει πολλές φορές και η ίδια η σούπερ σταρ σε συνεντεύξεις της.

Ο Ντάνι και η Τζούλια έχουν σπίτια στην πόλη της Ν.Υ., στο Λος Αντζελες και στο Νέο Μεξικό. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, στα ακίνητά τους θα προστεθεί ένα ακόμα στην Πάτμο, αφού η χώρα μας και δη τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά έγιναν της μόδας πια για τους ηθοποιούς της Μέκκας του κινηματογράφου. Πάρα πολλοί είναι εκείνοι αναζητούν μια εξοχική κατοικία σε ελληνικό νησί για να εμπνέονται από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της πλάνα, η ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει. Εχει συμφωνήσει να παίξει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων οι «Larry Crowne» (θα βγει στις αίθουσες το 2011), «Eat Pray Love» (αναμένεται στα τέλη του 2010), «A Flowering Evil», «Birds in Fall» κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...