Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

"Ομερτά" για τον γάμο της Τσέλσι


Στον πυρετό των προετοιμασιών βρίσκεται το ζεύγος Κλίντον για τον γάμο της μονάκριβής του κόρης Τσέλσι με τον επενδυτή Μαρκ Μαζίνσκι. Τη χαρά της οικογένειας μοιράζονται όμως και οι πολίτες του Ράινμπεκ, της μικρής πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Ωστόσο κανείς δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για το μεγάλο γεγονός!

Μέχρι το Σάββατο που θα τελεστεί το μυστήριο, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του γάμου πρέπει να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν υπογράψει και συμβόλαιο εχεμύθειας, ώστε αν αποκαλύψουν κάτι, να πληρώσουν πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη δεν θέλει να μαθευτεί τίποτα σχετικά με την τελετή και τη στάση της σέβονται όχι μόνο οι δικοί της άνθρωποι, αλλά και οι κάτοικοι του Ράινμπεκ.

Καταστηματάρχες ανυπομονούν για τον γάμο της χρονιάς. Για να τιμήσουν το ζεύγος έχουν κρεμάσει φωτογραφίες του στις βιτρίνες, ενώ άλλοι στο πνεύμα της εορταστικής ατμόσφαιρας έχουν τοποθετήσει γαμήλια μπαλόνια στους δρόμους. Παρά το γεγονός όμως ότι ο μεγαλύτερος γάμος της χρονιάς θα γίνει στην πόλη τους, κάποιοι από τους κατοίκους -μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος- ανησυχούν για την ασφάλεια, καθώς η «βασιλική οικογένεια» έχει αναλάβει αποκλειστικά τη φύλαξη της περιοχής (με κόστος περίπου 150.000 ευρώ) χωρίς όμως να ενημερώσει σχετικά και τις τοπικές αρχές.

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι αρκετές προσωπικότητες από την αφρόκρεμα του πολιτικού χώρου, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι Χολιγουντιανοί αστέρες. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε και η Χίλαρι Κλίντον, επειδή είναι ο γάμος του παιδιού της, η λίστα των καλεσμένων δεν ξεπερνά τα 400-500 άτομα, ώστε να παρευρεθούν στη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους μόνο όσοι ο γαμπρός και η νύφη νιώθουν πραγματικά κοντά τους.

Κάθε καλεσμένος θα κοστίσει πάνω από 7.500 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος του γάμου αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλωστε, με πατέρα πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και μητέρα υπουργό Εξωτερικών ήταν δύσκολο η Τσέλσι να μην ετοιμάσει έναν γάμο πολυτελείας!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...