Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Στην Κύπρο η οικογένεια Λιβιεράτου


Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των σχολικών υποχρεώσεων, Αδάμ και Λιβιεράτος έφυγαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φετινός προορισμός; Η όμορφη Κύπρος, την οποία έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το γνωστό ζευγάρι που έχει μαγευτεί από τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ πήραν τις δύο κόρες του, Νεφέλη και Δανάη, και ταξίδεψαν για την Πάφο την προηγούμενη βδομάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!.

Όπως εξομολογείται φίλος του ζευγαριού «οι ημέρες των διακοπών είναι και η καλύτερη ευκαιρία για την οικογένεια να έρθει ακόμη πιο κοντά. Στον Λάμπη και στην Εύη αρέσει πολύ να κάθονται μαζί με τις κόρες τους και να συζητάνε».

Το ζευγάρι λοιπόν έκλεισε πενθήμερες διακοπές στοAphrodite Hills Resort το οποίο διαθέτει από τις καλύτερες εγκαταστάσεις spa στα Βαλκάνια. Το ίδιο πρόσωπο αναφέρει πως «Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους χάρηκαν στο έπακρο τις ανέσεις που προσφέρει η ξενοδοχειακή μονάδα, την οποία άφησαν μόνο ένα βράδυ για να δειπνήσουν σε γιαπωνέζικο εστιατόριο στη Λεμεσό».

Μάλιστα, το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει με την ψυχή του στις βουτιές στην πισίνα αφού από το πρωί κατέβαινε εκεί όλη η οικογένεια για ανάσες δροσιάς ενώ η Εύη δεν παρέλειπε να δίνει το «παρών» στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου πρωί και απόγευμα! 
ΠΗΓΗ  star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...