Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τι τραβάει η δόλια η μάνα-Αντζελίνα!

Πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα της 35χρονης σταρ αυτό τον καιρό, αφού για να προωθήσει την τελευταία της ταινία οργώνει -κυριολεκτικά- όλη την υδρόγειο. Στο Λος Άντζελες είχε στο πλάι της τον φρεσκοξυρισμένο (!) Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Στη Μόσχα πήγε μόνη της ντυμένη στα κόκκινα. Στο Τόκιο ταξίδεψε, όμως, με τα τέσσερα -από τα έξι- παιδιά της.
Γυναικάρα με τα κόκκινα:  Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμίερα  του  Salt  στη Μόσχα.
Γυναικάρα με τα κόκκινα:
Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμίερα
του "Salt" στη Μόσχα.
Φωτιά πήρε το αεροδρόμιο της Ιαπωνικής πρωτεύουσας χθες, αφού η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)εμφανίστηκε κρατώντας από το χέρι τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 6χρονο Παξ (Pax), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 4χρονη Σιλό (Shiloh).
Οι πέντε εκπρόσωποι της πιο multi-culti οικογένειας της διεθνούς σόουμπιζ περπάτησαν χαλαροί στους διαδρόμους του αεροδρομίου, παραδίδοντας μάλιστα για ακόμη μια φορά μαθήματα στάιλινγκ.
Φορώντας ένα μεταξωτό, μαύρο, μίνι φόρεμα και σαγιονάρες στο χρώμα του δέρματος η διάσημη μαμά φαινόταν ιδιαίτερα ήρεμη και σε πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενώ τα παιδιά -πλην της όπως πάντα ντυμένης αγορίστικα Σιλό η οποία κοιτούσε διαρκώς αλλού- γελούσαν σκανταλιάρικα μιλώντας μεταξύ τους.
Οι Μπραντζελίνα έλαμψαν στην  πρεμιέρα του  Salt   στο Λος Άντζελες.
Οι Μπραντζελίνα έλαμψαν στην
πρεμιέρα του "Salt"
στο Λος Άντζελες.
Για μία στιγμή μόνο η Αντζελίνα έσκυψε και κάτι είπε στο αυτί του μεγαλύτερου γιου της, προφανώς μαλώνοντάς τον επειδή είχε χτυπήσει τον αδελφότου. Από την "παρέα" έλειπε ο Μπραντ και τα 2χρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).
Ωστόσο, παρόλο που ο μπαμπάς δεν ήταν παρών, η επιρροή του σε στυλιστικό επίπεδο ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Φορώντας ένα λινό μπεζ κοστούμι και τραγιάσκα, ο Παξ ήταν μια μικρογραφία του Πιτ, ενώ ο Μάντοξ "στράφηκε" σε μια πιο προχωρημένη εμφάνιση φορώντας ένα λευκό T-shirt, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά.
Τα κορίτσια ακολουθούσαν στο ίδιο καλοκαιρινό μοτίβο σε λάιμ αποχρώσεις με τη Ζαχάρα να φορά λευκό σόρτς και μπλουζάκι συνδυασμένο με μια ζακέτα σε έντονο κίτρινο χρώμα και τη Σιλό με μπεζ παντελόνι και μπλουζάκι σε πιο απαλό κίτρινο.
Εδώ και αρκετό καιρό, έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση της Σιλό που μόνο σε κοριτσάκι δεν φέρνει. Μιλώντας για το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "Vanity Fair", η Αντζελίνα υπερασπίστηκε τις στυλιστικές επιλογές της κόρης της λέγοντας ότι η μικρή έχει δείξει από πολύ μικρή ότι της αρέσει να ντύνεται σαν "αντράκι" και εκείνη δεν επεμβαίνει καθόλου σε αυτό.
"Έχουμε πει ότι η Σιλό έχει το στυλ του Μόντενέγκρο. Έτσι ντύνονται οι άνθρωποι εκεί. Της αρέσουν οι φόρμες και τα κοστούμια. Προτιμά να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Γι' αυτό και της κόψαμε τα μαλλιά. Έτσι νιώθει ότι είναι ένα από τα αδέλφια", εξήγησε συγκεκριμένα.
Στην ίδια συνέντευξη, η Τζολί είχε μιλήσει και για τον μεγάλο της γιο -το πρώτο παιδί που υιοθέτησε- αλλά και τα δίδυμα."Ο Μάντοξ είναι ένας διανοούμενος, πράγμα όμως για το οποίο εγώ δεν έχω καμία γενετική ανάμειξη. Είναι τέλειος στο σχολείο γενικότερα και στην ιστορία ειδικότερα. Νιώθει ότι θα μπορούσε να γίνει συγγραφέας ή να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να μαθαίνει για διαφορετικούς τόπους και λαούς. Τα δίδυμα είναι τα κλασικά αγόρι-κορίτσι. Εκείνη είναι το απόλυτο θηλυκό και εκείνος είναι ένα μικρό αντράκι", είπε γεμάτη περηφάνια.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
ETHNOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...