Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι Κλίντον στον... πυρετό του γάμου

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον «γάμο του αιώνα» -όπως χαρακτηρίζεται από τον αμερικανικό Τύπο- αυτόν της Τσέλσι Κλίντον. Οι φήμες για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο στις ΗΠΑ οργιάζουν εδώ και έναν χρόνο στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τα ερωτήματα που παραμένουν τρεις εβδομάδες πριν από τη μεγάλη στιγμή είναι ποιοι θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή, τίνος σχεδιαστή θα είναι το νυφικό φόρεμα αλλά και αν θα δακρύσει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και περήφανος πατέρας της νύφης.

Αντίθετα με ό,τι όλοι περίμεναν, η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να καλέσει μόνο 400 καλεσμένους στον γάμο, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου, και μάλιστα απαίτησε να γνωρίζει τον καθένα προσωπικά. Λαμπερά ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα καλεσμένων, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να παρευρεθεί στον γάμο. Οσο για τον πρώην αντιπρόεδρο του Κλίντον, Αλ Γκορ, αυτόν τον «έφαγαν» τα σκάνδαλα, αφού με το διαζύγιό του και κατηγορίες ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια μασέζ να εκκρεμούν, δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της 30χρονης Τσέλσι Κλίντον δεν είναι άλλος από τον τραπεζικό Μαρκ Μαζίνσκι, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος εργάζεται στην Goldmann Sachs και με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συμπέθεροι των Κλίντον είναι πρώην μέλη του Κογκρέσου, ενώ ο πατέρας, Εντ Μαζίνσκι, έχει κάνει και φυλακή για οικονομική απάτη ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Κλίντον και ο Μαζίνσκι θα ανταλλάξουν όρκους σε μια τεράστια έκταση, στο πρώην κτήμα του δισεκατομμυριούχου Τζον Τζέικομπ Αστορ Δ’, στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης. Ο Aστορ, εφευρέτης των φρένων του ποδηλάτου, είχε προκαλέσει σκάνδαλο με την ερωτική του ζωή όταν το 1890 παράτησε τη σύζυγό του για ένα 18χρονο κορίτσι, μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερο από τον γιο του, ενώ ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Το νυφικόΟσο για το νυφικό, θα είναι είτε του σχεδιαστή Oscar de la Renta είτε της σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ εν όψει του γάμου η Τσέλσι ζήτησε από τον πατέρα της, Μπιλ Κλίντον, να χάσει τουλάχιστον επτά κιλά για να δείχνει ωραίος όταν θα την παραδώσει στον γαμπρό. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι μπορεί να δακρύσει στον γάμο, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα είπε ότι θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί.

Ομως και η πολυάσχολη ως υπουργός Εξωτερικών μητέρα της νύφης δήλωσε ότι συμμετέχει ενεργά στις ετοιμασίες. Ενώ βρισκόταν στην Πολωνία, η Χίλαρι παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο «πρώτη προτεραιότητά» της είναι ο γάμος της κόρης της. «Ευτυχώς έχουμε e-mail πλέον και μπορούν να μου στέλνουν φωτογραφίες με συνθέσεις λουλουδιών και όχι μόνο», δήλωσε.

Τον τελευταίο χρόνο ολοένα και εντείνονταν οι φήμες για τον γάμο του ζευγαριού, το οποίο γνωρίστηκε στην Ουάσιγκτον το 1993, ενώ μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους το βασικό ερώτημα ήταν αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός, αφού η Χίλαρι ανήκει στην ομάδα των Μεθοδιστών, ο Μπιλ σε εκείνη των Βαπτιστών, ενώ ο γαμπρός είναι Εβραίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...