Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο για Σάκη, Κάτια και Αναστασία

Τέλειωσαν οι εμφανίσεις του Sakis στο Politia Live Clubbing και ο Έλληνας super star πήρε γυναίκα και παιδί, ανέβηκαν στο νέο τους σκάφος, την «Αστερόεσσα» και σάλπαραν για Μύκονο, όπου συνάντησαν τον πολύ καλό τους φίλο, Δ. Κοντόπουλο.

Η μικρή Αναστασία, έβαλε το μαγιουδάκι της και σαν σωστό δελφίνι δεν έλεγε να βγει από το νερό, έχοντας πάντα στο πλάι της τον μπαμπάκα της. Το τι παιχνίδια έκαναν δεν λέγεται. Η Κάτια τους καμάρωνε και τους δύο και σαν καλή μανούλα φρόντιζε να μη λείψει τίποτα στη μικρή.

Μάλιστα στη Μύκονο ο Sakis έκανε και ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του, σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του νησιού, όπου η Κάτια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και πήρε και ένα γλυκό φιλί από τον καλό της.

Το ζευγάρι έμεινε στη Μύκονο έξι μέρες και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή παρέα. Τόσο πολύ άρεσε δε στη μικρή Αναστασία που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει την παρέα της.

Οι διακοπές όμως δεν τελείωσαν εκεί. Θα έχει φυσικά και συνέχεια και όλη η οικογένεια θα μπορέσει να απολαύσει τα παιχνίδια στα καταγάλανα νερά και άλλων ελληνικών παραλιών.

Πηγή: Hello, OK!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...