Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μ. Ιωαννίδου: «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί άρχισα χημειοθεραπείες»

Με κοντό μαλλάκι, όπως την βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες και πάντα περιποιημένη και προσεγμένη έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

«Έκοψα τα μαλλιά μου αναγκαστικά γιατί ξεκίνησα χημειοθεραπείες», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, χωρίς όμως να χάνει το κουράγιο και το χαμόγελό της.

«Είμαι ακόμα Δαυίδ. Παλεύω με έναν Γολιάθ, αλλά θα τον φάω», είπε η κα. Ιωαννίδου προσθέτοντας: «Έχω ακόμα όνειρα. Έχω ακόμα πράγματα να κάνω, δεν έχω αποφασίσει να καταθέσω τα όπλα».

Η Μ. Ιωαννίδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά τον τελευταίο καιρό με τις χημειοθεραπείες, τόνισε όμως ότι μπορεί το καλοκαίρι της να μην είναι σαν τα προηγούμενα, αλλά από τον Οκτώβριο θα επιστρέψει δριμύτερη στη δράση.

«Αισθάνομαι σαν Χιροσίμα. Σαν μια βόμβα να μπαίνει μέσα μου γιατί κάνω χημειοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά η κα. Ιωαννίδου.

Πρόσθεσε όμως ότι έχει δίπλα της, λίγους και καλούς ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν, τονίζοντας ότι η συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων είναι αυτό που της δίνει δύναμη για να πάει παρακάτω.

Δείτε τι είπε η Μ. Ιωαννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...