Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά σε όσους τον σατιρίζουν

Μετά το τέλος του χθεσινού «Dancing with the stars» ο Γιάννης Λάτσιος είχε όρεξη, οπότε κάθισε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που είχαν ξεροσταλιάσει έξω από τα StudioΚάππα.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 φαίνεται είναι τύπος large κι έτσι σε ερώτηση για την σάτιρα που έγινε στο πρόσωπό του από εκπομπές του σταθμού, όπως το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Όλα 10», δήλωσε ότι δεν ενοχλείται καθόλου.

«Η σάτιρα γίνεται σαφώς καλοπροαίρετα. Όταν εκτίθεσαι είναι λογικό να δεχτείς και κριτική, αλλά και σάτιρα. Δεν μου φάνηκε καθόλου παράξενο που ασχολήθηκαν μαζί μου, άλλωστε και πριν από την εκπομπή είχαν ασχοληθεί με τρόπο σκωπτικό. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, άλλωστε το έχω πει πολλές φορές ότι αν κάποιος δεν δέχεται να αυτοσαρκαστεί δεν έχει δικαίωμα να γελά με τους άλλους»!!!!

Μιλάμε ο άνθρωπος είναι υπεράνω!!! Βέβαια μίλησε μόνο για το Θέμο και τους «Ράδιο Αρβύλα», έχει άραγε την ίδια γνώμη και για τους Καραμεροχαριτάτους που προσπαθούν κι αυτοί, αποτυχημένα είναι η αλήθεια, να τον… σατιρίσουν;

Τέλος πάντων, ο κύριος Λάτσιος δεν ασχολείται με τέτοια πεζά θέματα. Ερωτώμενος πάντως για τη δυσαρέσκεια του Θέμου Αναστασιάδη για τη μεταφορά της εκπομπής του και το γεγονός ότι προηγείται αυτής το «Ράδιο Αρβύλα», ο κ. Λάτσιος είναι σαφέστατος:

«Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον ΑΝΤ1. Το «Ράδιο Αρβύλα» πάει πάρα πολύ καλά και το «Όλα» κάνει τα πιο καλά του νούμερα».

Αν αναρωτιέστε πάντως γιατί κοτζάμ διευθυντής αποφάσισε να γίνει κριτής σε talent show η απάντηση θα σας εκπλήξει για την ειλικρίνεια του κ. Λάτσιου:

«Ε, εντάξει έχω μια Κυριακή κλεισμένη. Άλλωστε δεν έχω και τόσα να κάνω τα βράδια της Κυριακής»!!!

Σνιφ, σνιφ, πολύ συγκινητικό!!!

Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε!!! Το Πάσχα ο κ. Λάτσιος ήταν στο Καμάρι και στα Τρίκαλα Κορινθίας, μαζί με τα παιδιά!!! Έτσι για να μην είστε και στην αγωνία.

Δείτε τι είπε ο κ. Λάτσιος στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...