Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η σπαρακτική έκκληση της αδελφής της Α. Μπήλιου

Πριν από λίγο καιρό η Άση Μπήλιου με μια συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε συνταράξει τη showbiz, αποκαλύπτοντας ότι είναι υιοθετημένη.

Σήμερα, η βιολογική της αδελφή, η κα Κατερίνα, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να προσεγγίσει την αδελφή της.

«Είμαι υιοθετημένη», αποκαλύπτει για πρώτη φορά και προσθέτει «Το έμαθα στα 15 μου», είχε αποκαλύψει η Άση, προσθέτοντας ότι δεν είχε μια ήρεμη παιδική ηλικία.

«Δεν έζησα μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Έχασα τους γονείς μου σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν 9 όταν πέθανε ο πατέρας μου… Λίγα χρόνια μετά η μητέρα μου μου αποκάλυψε ότι με υιοθέτησαν όταν ήμουν τριών. Αυτή είναι μια είδηση πολύ δύσκολη για ένα παιδί. Δεν ξέρεις πώς να το χωρέσεις μέσα σου και στη συνέχεια να το κουβαλήσεις. Πριν καλά, καλά κλείσω τα 19, χάνω και τη μητέρα μου…», είχε πει τότε.

Μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι δεν αναζήτησε ποτέ του φυσικούς της γονείς. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη ένιωσα ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για μένα… Όταν μια γυναίκα, μόλις τρεις μέρες αφού σε γέννησε, σε δίνει σε άλλους ανθρώπους, τότε το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή είναι η ¨προδοσίᨻ.

Τώρα λοιπόν έρχεται η βιολογική της αδελφή για να παρουσιάσει την δική της πλευρά το πραγμάτων.

Όπως είπε λοιπόν, η Άση ήταν το τελευταίο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Από τη στιγμή που γεννήθηκε, ο θετός της πατέρας, που ήταν ξάδελφος της γιαγιάς της, πίεζε την οικογένεια να του δώσει ένα από τα δύο κοριτσάκια της.

Όπως αποκαλύπτει η κα Κατερίνα, ο μόνος λόγος που δόθηκε η Άση για υιοθεσία ήταν γιατί η γιαγιά της ήθελε να κάνει ένα καλό στον ξάδελφό της. Δεν υπήρξε κανένα οικονομικό όφελος, καμία συναλλαγή. Άλλωστε όπως είπε ζούσαν πολύ καλά και δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα.

Η κα Κατερίνα είπε επίσης ότι η μητέρα της, 24 χρονών τότε, δεν ήθελε να δώσει για υιοθεσία τη μικρή Άση και ότι ακόμα και τώρα βασανίζεται από τις τύψεις γι’ αυτό που έγινε. Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη ότι ο πατέρας της δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά και τα έμαθε δυστυχώς εκ των υστέρων, έχοντας πάντα μέσα του μια πίκρα.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλές φορές προσπάθησαν να την πλησιάσουν εκείνη όμως δεν ήθελε. «Προσπαθήσαμε να την προσεγγίσουμε, αλλά υπήρχαν πάντα κλεισμένες πόρτες, κλεισμένα τηλέφωνα, δεν ήθελε επαφή. Και καλώς να μην ήθελε με τους γονείς μας. Με εμάς τα αδέλφια; Εμείς τι της κάναμε», αναρωτιέται.

Απευθυνόμενη μάλιστα στην αδελφή της, την παρακαλά: «Να μαλακώσεις λίγο Άση. Δεν περνά η ζωή έτσι. Κι εμείς είμαστε αίμα σου. Θα το καταλάβεις αργότερα, αλλά πρώτα όμως πρέπει να συγχωρήσεις τους γονείς μας, για να αισθανθείς κι εσύ καλύτερα».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της βιολογικής αδελφής της Άσης Μπήλιου, στο «Αξίζει να το δεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...