Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ολα τα φλας στην Αντριάνα

Αφορμή για συγκέντρωση αστέρων του αθλητισμού -και όχι μόνο- αποτέλεσε η λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Μιλάνο με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Νότιας Αφρικής, που δεν έχουν την ευκαιρία για μόρφωση. Μόνο που την παράσταση δεν έκλεψε κάποιος αθλητής, αλλά η σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα φλας αλλά και τα βλέμματα των αντρών που βρίσκονταν στην εκδήλωση. Οσο για τον Κριστιάν, αυτός χαμογελούσε με νόημα σκεπτόμενος ίσως ότι μόνο εκείνος έχει τη χαρά να έχει μια τέτοια γυναίκα στο πλευρό του.

Το ίδρυμα «Champions for Children» του Κλάρενς Σίντορφ οργάνωσε το πρώτο διεθνές φιλανθρωπικό γκαλά στο κάστρο Sforzesco. Οπως ήταν φυσικό, στη μεγάλη γιορτή γενναιοδωρίας εμφανίστηκαν αθλητές και καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η δήμαρχος του Μιλάνου Λετίτσια Μοράτι. Ολοι οι καλεσμένοι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά της Αφρικής. 

Στις δηλώσεις όλων των προσκεκλημένων, βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το ποδόσφαιρο. Η 54χρονη κόρη του Νέλσον Μαντέλα, Μάκι, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ένωση των λαών. Και η δήμαρχος του Μιλάνου, όμως, η οποία φωτογραφήθηκε με τον Κλάρενς Σίντορφ, μίλησε για τα οφέλη του ποδοσφαίρου και γενικότερα της υγιεινής ζωής που προσφέρει ο αθλητισμός. Για το ίδρυμα «Champions for Children», που δημιουργήθηκε το 2005, η δήμαρχος τόνισε ότι εκτός από τον αθλητισμό προάγει και τα δικαιώματα κάθε ατόμου. 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Γερμανός πρώην παίκτης του τένις Μπόρις Μπέκερ, ο Βραζιλιάνος Αλεχάντρε Πάτο και πολλοί άλλοι αθλητές και καλλιτέχνες. Κατά την έναρξη της λαμπρής βραδιάς οι διάσημοι αστέρες απόλαυσαν τα εδέσματα ενός εντυπωσιακού μπουφέ ακούγοντας μουσική από Νοτιοαφρικανούς ντράμερ. Στη συνέχεια τους διασκέδασε ο χορός της Ελεονόρα Αμπανιάτο, ενώ λίγο αργότερα χόρεψαν υπό τους ποπ ήχους του Ολλανδού τραγουδιστή Αλεν Κλαρκ.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...