Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

O σέξι πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκαλύπτει: Είμαι gay!


Ο Wentworth Μiller μίλησε χωρίς κανένα δισταγμό για την σεξουαλική του ταυτότητα


Τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αποφάσισε να αποκαλύψει ο σέξι πρωταγωνιστής του «Prison Break» απογοητεύοντας τον γυναικείο πληθυμσό. Ο Wentworth Μiller μίλησε χωρίς κανένα δισταγμό για την σεξουαλική του ταυτότητα θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους της άρνησής του στην πρόσκληση που δέχθηκε για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ρωσία, η οποία πρόσφατα πέρασε κάποιους ομοφοβικούς νόμους.

Ο αστέρας της σειράς «Prison Break» αρνήθηκε να παραστεί στο St. Petersburg International Film Festival, διότι πρόσφατα η Ρωσία ενέκρινε σειρά νόμων κατά της ομοφυλοφιλίας.


Έτσι, ο 41χρονος σέξι πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς απάντησε με επιστολή του στην οποία ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκλησή σας. Σαν κάποιος που έχει επισκεφτεί τη Ρωσία στο παρελθόν και επίσης διεκδικήσει ένα βαθμό ρωσικής καταγωγής, θα με έκανε ευτυχισμένο να πω ναι. Ωστόσο, σαν gay άνδρας, θα πρέπει να αρνηθώ. Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από τη στάση και την αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών από τη ρωσική κυβέρνηση. Η κατάσταση δεν είναι πλέον αποδεκτή και δεν μπορώ να συμμετάσχω σε ένα εορταστικό γεγονός που φιλοξενείται από μια χώρα, στην οποία σε ανθρώπους σαν εμένα συστηματικά τους αρνείται το βασικό δικαίωμά να ζουν και να αγαπούν ελεύθερα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...