Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θαυμαστής της JLo ζούσε στο σπιτάκι της πισίνας της!


Ο 49χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, παρενοχλητική παρακολούθηση, απείθεια σε δικαστική απόφαση και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων


Ένας άνδρας που παρενοχλούσε την Τζένιφερ Λόπεζ ζούσε στο σπιτάκι της πισίνας στη βίλα της καλλιτέχνιδας στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, ανέφεραν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές.

Η Λόπεζ, που δεν βρισκόταν στο σπίτι στο διάστημα αυτό, είχε ζητήσει και είχαν ήδη εκδοθεί περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζον Ντάμπις, 49 ετών, πρώην πυροσβέστη από το Ρόουντ Άιλαντ. Εργάτες που πήγαν στο σπίτι της τον βρήκαν να έχει εγκατασταθεί στο σπιτάκι της πισίνας.

Ο 49χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, παρενοχλητική παρακολούθηση, απείθεια σε δικαστική απόφαση και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.


Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στο Σαουθάμπτον στις 28 Αυγούστου και μέχρι τότε κρατείται στη φυλακή του Σάφολκ.

Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η Λόπεζ είχε ζητήσει να εκδοθεί περιοριστική εντολή σε βάρος του Ντάμπις. Η Λόπεζ αγόρασε την έπαυλη στο Γουότερ Μιλ του Σαουθάμπτον τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το κτηματομεσιτικό γραφείο Κόρκοραν, πρόκειται για ένα σπίτι με 8 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, πισίνα, σάουνα και ξενώνα. Οι κοινότητες γύρω από το Σαουθάμπτον και το Ιστ Χάμπτον στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης είναι γνωστές με την ονομασία «Χάμπτονς» και εκεί βρίσκονται κάποια από τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σπίτια όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...