Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μενεγάκη - Παντζόπουλος - Κοντομηνάς: Η κρουαζιέρα & η δυσάρεστη είδηση

Μαζί τους ο Παπακαλιάτης και η Σπυροπούλου.


Μακριά από το θόρυβο και τη λάμψη των τηλεοπτικών πλατό η Ελένη Μενεγάκη λειτουργεί σαν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, ξυπνώντας πρωί πρωί για να χαρεί το πρώτο φως της ημέρας, κολυμπώντας με τις ώρες στη θάλασσα που τόσο λατρεύει και απολαμβάνοντας κάθε ανέμελη στιγμή συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σε τέτοια ενσταντανέ την εντόπισε πρόσφατα ο φακός του ελληνικού περιοδικού HELLO! κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας της στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά.

Στο σκάφος του, «Quintessa», εκτός από την Ελένη Μενεγάκη και το σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο (σ.σ. τα παιδιά της παρουσιάστριας τις ίδιες μέρες έκαναν διακοπές με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο), ήταν επίσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πρώτη στάση τους αποτέλεσαν τα Κύθηρα, ενώ αμέσως μετά το πολυτελές σκάφος έβαλε πλώρη για την Ανατολική Κρήτη. Η πυξίδα στη συνέχεια έδειξε την Κάρπαθο, όπου η λαμπερή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων βρέθηκε σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Όλυμπο. Η απόδραση στο Αιγαίο συνεχίστηκε στη Ρόδο, τόπο καταγωγής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εκεί βρέθηκε και ο αγαπημένος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος και όλοι μαζί δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Η κρουαζιέρα τους ολοκληρώθηκε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση, αυτή της απώλειας της γιαγιάς του Μάκη Παντζόπουλου, που έφυγε πλήροις ημερών την περασμένη Κυριακή.

Πηγή: Υupiii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...