Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κάνει διακοπές στην Σύρο και ψάχνει σπίτι ο Χάρισον Φόρντ

Στην Σύρο κάνει διακοπές ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φόρντ.

Ο διάσημος star του Hollywood βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί με τις δύο του κόρες και μένει στην περιοχή των Αγκαθωπών σε πολυτελή κατοικία. Ο Χάρισον Φόρντ, όντας άνθρωπος χαμηλών τόνων μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις στο νησί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Σύρο. Έχει έρθει ξανά στο νησί, με προηγούμενη φορά το 2012. Οι δύο κόρες του λατρεύουν τις καταδύσεις και εξασκούνται καθημερινά στο νησί με το αγαπημένο τους σπορ, ενώ ο ίδιος, για μία ακόμη φορά δηλώνει εντυπωσιασμένος με την Σύρο και ειδικότερα με τα νεοκλασικά της κτίρια.

Και φέτος, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Χάρισον Φόρντ ψάχνει να αγοράσει σπίτι στο νησί, προκειμένου να έρχεται συχνότερα. Να σημειωθεί ότι η γνωριμία του με τις Κυκλάδες έγινε κάποια στιγμή μέσω Αντιπάρου, όταν φιλοξενήθηκε στη βίλα του Τομ Χανκς. Τότε, επισκέφθηκε και την Σύρο με την οποία έμεινε κατενθουσιασμένος, γι αυτό και έρχεται στο νησί όποτε του το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις του.

Την επίσκεψη του Χάρισον Φόρντ στην Σύρο επιβεβαίωσε και ρεπορτάζ του Αντι1 σε δελτίο ειδήσεων.

http://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...