Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πέντε Τούρκοι πρωταγωνιστές που δηλώνουν λάτρεις της Ελλάδας


​Σουλεϊμάν, Κερέμ, Μπαλί Μπέη, Κενάν, Μαχίρ. Είναι οι πέντε πρωταγωνιστές των τουρκικών σίριαλ που παίχτηκαν ή παίζονται στην Ελλάδα και έχουν κάψει τις καρδιές των Ελληνίδων.

Ταυτόχρονα όμως και εκείνοι δηλώνουν λάτρεις της χώρας μας και κάποιοι από αυτούς σκέφτονται πολύ σοβαρά να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Όπως για παράδειγμα ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κατά κόσμος Χαλίτ Εργκέντς, που και διακοπές στο Καστελόριζο έκανε και σπίτι στα Μετέωρα θέλει να αγοράσει, εκφράζοντας όπου βρεθεί και όπου σταθεί την αγάπη του για τη χώρα μας.


Το ίδιο και ο Ενγκίν Ακγιουρέκ, ο Κερέμ από τη Φατμαγκιούλ, ο οποίος πέρασε μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καστελόριζο, όπου προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πόσο πολύ τον αγαπούν οι Ελληνίδες.

Να μην μιλήσουμε για τον Μεχίρ από το Καρανταγί, ή τον Εζέλ αν προτιμάται, που και στη Μυτιλήνη έρχεται αρκετά συχνά και την αγάπη του στους Έλληνες δείχνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

«Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί και ζεστοί. Κατάλαβα πόσο πολύ με αγαπάνε και τους αγαπώ κι εγώ. Θα ξαναέρθουμε κι εγώ και οι φίλοι μου», έχει δηλώσει ο Τούρκος ηθοποιός.

Όσο για τον Μπαλί Μπέη, ή Μπουράκ Οζτσιβίτ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα; Είναι ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας και δεν ξεμυτίζει από το σπίτι του γιατί οι θαυμάστριες έχουν στήσει καραούλι. Το ίδιο και στην Ελλάδα. Οι Ελληνίδες τον βλέπουν και λιώνουν και όχι άδικα.


Για το τέλος αφήσαμε τον Μπουράκ Χακί, τον Κενάν καλέ από το Κισμέτ που δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και μάλιστα ετοιμάζει και μια ταινία με σκηνοθέτη τον Κώστα Κουτσομύτη.

Ο Κενάν δήλωσε ότι ψάχνει να βρει σπίτι στη Θεσσαλονίκη με σπίτι στον Θερμαϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν Τούρκος που γεννήθηκε στην Κομοτηνή και πάντα αγαπούσε τη χώρα μας.


Πηγή: Θέμα People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...