Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Eρχεται η Μαντόνα στην Ιθάκη για διακοπές

Η γυναίκα που αναγνωρίζουν μέχρι και ... οι πέτρες, η σούπερ σταρ Μαντόνα φαίνεται πως επιλέγει και πάλι την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και δη την Ιθάκη με την οποία φαίνεται πως έχει ξετρελλαθεί, όπως γράφει σήμερα η Σίβυλλα.

Την θυμόμαστε κάτασπρη τυλιγμένη με μακριά καφτάνια και τεράστια καπέλα στις παραλίες της Ιθάκης και απότι φαίνεται οι παραράτσι από ολόκληρο τον κόσμο θα σπεύσουν και πάλι να την φωτογραφήσουν κάπως έτσι στην πανέμορφη Ιθάκη. Γράφει η Σίβυλλα σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος.

«Στενός μου φίλος με πληροφορεί ότι στην διάρκεια dinner στην βεράντα του "Cipriani" άκουσε ότι η super star Μαντόνα σκοπεύει να κάνει και πάλι διακοπές στην έπαυλη της old money εφοπλιστικής οικογένειας Γράτσου στην Ιθάκη.

Ο Κωνσταντίνος Γράτσος, μεγάλη μορφή της ναυτιλιακής φαμίλιας, ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ωνάση να ξεκινήσει το χτίσιμο της αυτοκρατορίας του από την Αργεντινή. Αναμένω με ανυπομονησία τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της ντίβας Μαντόνα. Κάτασπρη και αρκετά γερασμένη, να κρύβεται πίσω από τεράστια καπέλα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...