Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ν. Λοτσάρη: Δείτε τη... πρώτη φορά με μαγιό! (Φωτογραφίες)


Το περιοδικό "ΟΚ" απαθανάτισε την 38χρονη performer με μαγιό, παρέα με τον πρώην σύζυγό της, 36χρονο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σκορδάλη σε χαλαρές στιγμές...

Aν και το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η 38χρονη perfomer και ο 36χρονος επιχειρηματίας διατηρούσαν άριστες σχέσεις, αφού προτεραιότητα τους είναι η ευτυχία των δύο παιδιών τους, της 8χρονης Νεφέλης και της 19 μηνών Ερωφίλης Ευαγγελίας όπως έχουν αποφασίσει να τη βαφτίσουν.


Μάλιστα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης σχεδιάζουν η βάφτιση της δεύτερης κόρης τους να γίνει τον Σεπτέμβιο, «αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία» τονίζει στο "ΟΚ!" πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.


Την προηγούμενη εβδομάδα ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τη Νίνα Λοτσάρη με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την 8χρονη κόρη τους Νεφέλη στο Καβούρι. «Πάντα συνοδεύουν τις κόρες τους για μπάνιο. Ωστόσο η Ερωφίλη είχε ένα ελαφρύ κρύωμα και έμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά της», υπογραμμίζει η ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...