Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η Ηλιάδη μιλά για τον χωρισμό της

Η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό HELLO! και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Αν και όλα ήταν έτοιμα ώστε οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το γνωστό ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί. Η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους: «Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά, θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε».

Όσο για τον τρόπο που ασχολήθηκαν τα media αρχικά με τη σχέση της και πρόσφατα με τον χωρισμό της, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε:

«Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά».

Η Αγγελική Ηλιάδη πάντως δείχνει να είναι συνηδητοποιήμένη λέγοντας: «Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σου».


Τέλος, η τραγουδίστρια παρόλο που ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός τους δεν προκλήθηκε από την παρουσία ενός τρίτου ατόμου στη σχέση τους, η Αγγελική Ηλιάδη ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός πλέον είναι οριστικός: «Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά στου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας».

Το ζευγάρι πάντως έχει κρατήσει επαφή με την τραγουδίστρια να δηλώνει: "Στην αρχή ήταν δύσκολο. Όμως τώρα μιλάμε. Άλλωστε γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει η σχέση μας. Μας ενώνει μια υπέροχη συνεργασία, η αγάπη μας για τη μουσική και όλα αυτά τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Και βέβαια υπάρχει μια μεγάλη αγάπη ανάμεσα μας που δεν παύει ποτέ".



Πηγή: HELLO!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...