Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μαρινέλλα: Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή

Πώς έπεσε από τη σκηνή.

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει κάτι αστρολογικά, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο αυτό που συνέβη σε δύο σταρ της μουσικής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Πρώτα το σοκαριστικό ατύχημα της Άννας Βίσση που ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φάνηκε στην αρχή, αλλά θα της κοστίσει πολλές ημέρες ανάρρωσης, ενώ λίγες ώρες αργότερα άλλο ένα ατύχημα στη σκηνή του θεάτρου αυτή τη φορά πάγωσε τους τεχνικούς.

Η Μαρινέλλα έκανε τις τελευταίες πρόβες στις δικές της σκηνές, λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ Chicago, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε από μικρό όμως ύψος.

Για λίγα λεπτά μέχρι να σιγουρευτούν ότι η Μαρινέλλα είναι καλά στην υγεία της και δεν είχε σπάσει κάτι, κρατούσαν όλοι την ανάσα τους. Τελικά η τραγουδίστρια σηκώθηκε μόνη της και ανακουφισμένη που τη γλύτωσε μόνο με μικρούς μώλωπες.

Οι πρόβες καθυστέρησαν για λίγη ώρα, τόση όση χρειάζονταν η Μαρινέλλα να συνέλθει και να ανεβεί ξανά στη σκηνή σαν γνήσια επαγγελματίας που έχει αποδείξει ότι είναι. Τελικά τέλος καλό όλα καλά, τα άσχημα αποφεύχθηκαν, οι πρόβες τέλειωσαν και η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...