Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι Τούρκοι υποκλίνονται στη Φιλίνη

Μια νέα καριέρα για την Ελένη Φιλίνη στη γειτονική Τουρκία. Η Ελληνίδα ηθοποιός, εκτός από το σίριαλ «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ», όπου πρωταγωνιστεί στο πλάι του μεγάλου Τούρκου ηθοποιού Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ και το οποίο άρχισε ήδη να προβάλλεται εκεί, δέχθηκε πρόταση για ταινία μεγάλους μήκους, αλλά και για να τραγουδήσει σε νυχτερινά κέντρα της Πόλης.


Την ίδια στιγμή εισπράττει εγκωμιαστικά σχόλια από τον τουρκικό Τύπο για την ομορφιά της. «Πού την είχατε κρυμμένη;» και άλλα τέτοια γράφονται για την εξωτική ομορφιά της που παραπέμπει σε ηρωίδες της Ανατολής.

Η Ελένη το παρακάμπτει και μιλάει μόνο για τις βολιδοσκοπήσεις που δέχθηκε: «Οι κριτικές είναι πολύ καλές και τα σχόλια πράγματι συγκινητικά, αλλά αυτά δεν μου αρέσει να τα λέω εγώ. Μου πρότειναν να παίξω σε κοινωνικό δράμα και να τραγουδήσω. Αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω. Εχω δώσει τόσο βάρος σε αυτό που κάνω, γιατί πάει πολύ καλά και μου αρέσει και επικεντρώνομαι σε αυτό. Υγεία να έχουμε και βλέπουμε. Δεν μπορώ να σκορπίζομαι σε εκατό πράγματα. Καθετί θέλει τον χρόνο του. Εδώ οι άνθρωποι δουλεύουν 12 με 15 ώρες την ημέρα. Δεν βγαίνει διαφορετικά».

Η ζωή της Ελένης Φιλίνη μοιράζεται σε Τουρκία και Ελλάδα εκ των πραγμάτων, γιατί έχει και στη χώρα μας ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. «Πολύ πριν υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας στην Τουρκία είχα κλείσει για δύο ταινίες. Η μία γυρίστηκε ήδη και τώρα αρχίζουν τα γυρίσματα της δεύτερης. Πρόκειται για την “Αλλη εικονική πραγματικότητα”, την πρώτη ελληνική ταινία με σπέσιαλ εφέ του Παναγιώτη Λιακόπουλου, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Θόδωρου Αντωνίου. Θα ενσαρκώσω τον ρόλο της θεάς Ηρας».

Οσο για το τουρκικό σίριαλ, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία δουλειά στην οποία θα ήθελαν να συμμετέχουν πολλοί Τούρκοι ηθοποιοί. Είναι υπερπαραγωγή, άρτια από τεχνικής πλευράς, με συνεργείο σαράντα δύο ατόμων, με μια εκπληκτική σκηνοθεσία του Κεμάλ Οζούν, με διευθυντή φωτογραφίας τον πανεπιστημιακό δάσκαλο Μετέ Σενέρ. Είναι μια δουλειά δομημένη σωστά και χαίρεσαι να δουλεύεις, και το κλίμα είναι πολύ όμορφο» δήλωσε η Ελένη Φιλίνη.

Ηδη γυρίστηκε ο κύκλος των πρώτων έξι επεισοδίων, που τον χειμώνα θα προβληθούν από ελληνικό κανάλι, και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν τη νέα σεζόν.


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...