Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλιάγας: Μέρκελ και Σόιμπλε σταματήστε να λέτε τους Ελληνες τεμπέληδες και κλέφτες

Σοκαρισμένος δηλώνει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας από την εικόνα που αντίκρυσε στην Ελλάδα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του και ενώ είχε μεσολαβήσει διάστημα έξι μηνών από την τελευταία φορά που είχε έρθει. 

Français : Nikos Aliagas au festival de Cannes.
. (Photo credit: Wikipedia)
 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Le Matin» ο Νίκος Αλιάγας λέει πως «η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερα, δεν υπάρχει πια». Οπως ο ίδιος εξηγεί σε αντίθεση με το παρελθόν που οι άνθρωποι έβγαιναν έξω και διασκέδαζαν, τώρα όταν έρχεται ο λογαριασμός κοιτούν αμήχανα και μοιράζονται τα έξοδα.


«Παλιότερα οι άνθρωποι στην Ελλάδα ήταν γενναιόδωροι και φιλόξενοι, όπως υπαγορεύει η παράδοσή μας» συνεχίζει ο παρουσιαστής.«Τώρα, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν την Γερμανία».
Ο Νίκος Αλιάγας αναφέρθηκε, επίσης, στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. «Η μιζέρια βρίσκεται παντού.Είδα ακόμη και ανθρώπους με κουστούμια και γραβάτες να ψάχνουν στα σκουπίδια. Οι άνθρωποι έχουν ταπεινωθεί». 

Μάλιστα, αναφερόμενος στη γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επεσήμανε πως θα πρέπει να πάψουν να λένε πως οι Ελληνες είναι τεμπέληδες και κλέφτες.  «Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε λένε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και κλέφτες, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα, ο Νίκος Αλιάγας αναφέρθηκε και στη «Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως τα ακραία δεξιά κόμματα δεν είχαν ποτέ απήχηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα. «Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου. Συνοδεύουν τις γιαγιάδες στην τράπεζα για να της προστατεύσουν από τις κλοπές, που έχουν αυξηθεί πολύ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Η Ευρώπη παίζει με τη φωτιά!» κατέληξε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...