Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ο Ντι Κάπριο έκανε 2 φορές Πρωτοχρονιά

Διασημότητες από τις ΗΠΑ, αποφάσισαν φέτος να εορτάσουν δυο φορές την υποδοχή του 2013.

Ανάμεσά τους και ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί με άλλους συναδέλφους του που υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά στο Σίδνεϊ, φιλοξενούμενοι του καζίνο της πόλης και στη συνέχεια στο Λας Βέγκας, λόγω της διαφοράς ώρας.

Και επειδή το διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϊ κλείνει από τις 12 τα μεσάνυχτα έως το πρωί, για να μην διαταράσσεται η ησυχία των πολιτών, ο Ντι Κάπριο και η παρέα του θα πάνε με μικρό αεροσκάφος στην Καμπέρα και από εκεί με μεγάλο αεροσκάφος στο Λας Βέγκας για να προλάβουν να κάνουν και εκεί πρωτοχρονιά!

Παράλληλα, εκατοντάδες τόνοι πυροτεχνημάτων θα διατεθούν σε λίγες ώρες για να πραγματοποιηθεί με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο η υποδοχή του 2013 στην Αυστραλία. Ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος έχει αρχίσει να προσέρχεται στο λιμάνι του Σίδνεϊ για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Οι αρχές, υπολογίζουν ότι τα πυροτεχνήματα και το εορταστικό πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν περίπου ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι.

Εντυπωσιακοί εορτασμοί προγραμματίζονται επίσης στη Μελβούρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας. Στη Μελβούρνη, αναμένεται να παρακολουθήσουν τις διάφορες εκδηλώσεις και τα πυροτεχνήματα που θα ριφθούν γύρω από το κέντρο της πόλης, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...