Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο θρήνος της μητέρας του Δημήτρη Βογιατζή: Η ανεργία σκότωσε το παιδί μου

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και ένα «γιατί» να τη βασανίζει η μητέρα του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον γιο της.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News η κ. Βογιατζή είπε αναφερόμενη στο παιδί της «Είχε μελαγχολία γιατί ήταν άνεργος. Είχε πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχε δουλειά. Δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα ως νέος. Του έλεγα να πάει μια βόλτα, να ξεσκάσει λιγάκι, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά του προκαλούσε μελαγχολία. Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει σαν μάνα, αλλά θα φάει και όλη την Ελλάδα τελικά».

Η κυρία Βογιατζή λέει με παράπονο «Τον σκότωσε η ανεργία. Δεν δούλευε δύο χρόνια. Δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά. Και ήρθε στον Βόλο για καλύτερα. Προσπαθήσαμε ακόμα και να βάλουμε μέσο έστω για να σκουπίζει τον Δήμο, να ασχοληθεί κάπου, έστω για έναν μήνα, να βγάζει τα τσιγάρα του, να κάνει κάτι για να ξανακερδίσει την ζωή του».

«Ήρθε στο Βόλο και δεν πήρε κανένας τηλέφωνο να τον ειδοποιήσει για δουλειά. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω δυνατό, δεν μπορούσα να τον συνεφέρω, δεν μπορούσα να του δώσω αυτό που ήθελε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...