Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ Οργισμένη στο facebook, ποιους αποκαλεί ψεύτες!

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Κυπριακή εταιρία "You Talking to Me".
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν η τραγουδίστρια ενημερώθηκε πως στη συναυλία που είχε κανονίσει να δώσει στις 18 Νοεμβρίου στην Κύπρο, με δωρεάν είσοδο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να βάλουν εισιτήριο 50 ευρώ.
Για το λόγο αυτό μάλιστα αποφάσισε να την ακυρώσει.
Ωστόσο, η εταιρεία με ανακοίνωση της την Πέμπτη ανέφερε τα εξής:
"Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η εταιρεία μας έχει υπογράψει με τους καλλιτέχνες για την διοργανωνόμενη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου 2012, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το κοινό για ανεπίτρεπτες ενέργειες, κατά παράβαση του συμβολαίου, που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα από μέρους των καλλιτεχνών και της δισκογραφικής εταιρείας Spicy γράφτηκαν κι ακούστηκαν ψευδείς κι ανυπόστατες δηλώσεις που κατά προβοκατόρικο τρόπο αποδίδοντο στην εταιρεία μας, όσον αφορά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο. Καταρχάς να αναφέρουμε πως το event θα πραγματοποιείτο στα πλαίσια προώθησης της εταιρείας "You Talking To Me" και οι καλλιτέχνες σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα παρευρίσκοντο να τραγουδήσουν ζωντανά ως ειδικοί προσκεκλημένοι της εταιρείας.
Το συμβόλαιο μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των καλλιτεχνών αναφέρει ξεκάθαρα τη δέσμευση κι υποχρέωση των καλλιτεχνών να παρευρεθούν στο event στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού και λαμβάνοντας υπόψη πως έχουν παραλάβει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής για την πληρωμή τους αναμέναμε να τηρήσουμε την συμφωνία, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε διαβεβαίωση είτε γραπτώς είτε προφορικώς πως η είσοδος του event θα ήταν δωρεάν, εξάλλου οι καλλιτέχνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρόπο προβολής και διαφήμισης του event ούτε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου".
Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, απόγευμα Παρασκευής:
"Ουδέποτε υπέγραψα συμβόλαιο για την συγκεκριμένη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου. ´Οποιος το λέει αυτό είναι το λιγότερο ένας μεγάλος ψεύτης. Τον προκαλώ και του δίνω την άδεια να δημοσιεύσει το συμβόλαιο αυτό που ισχυρίζεται ότι έχω υπογράψει ως Δέσποινα Μαλέα Βανδή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...