Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε άθελά της, ποια ερωτική σκηνή του Παπακαλιάτη τον… έφερε σε δύσκολη θέση!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει απασχολήσει τα Μέσα με τις σειρές του, καθώς, εκτός από υψηλή τηλεθέαση, είχε και πολλές ερωτικές σκηνές.

Για αυτές τις ερωτικές σκηνές, αλλά και για όσες θα δούμε στην ταινία του με τίτλο «Αν», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια όμως, είχε τις, γνωστές σε όλους μας πλέον, απορίες της σχετικά με τα γυρίσματα των σκηνών αυτών.

Θέλουν πρόβα; Πως νιώθουν οι πρωταγωνιστές; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έσπευσε να την ενημερώσει ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, με την παρουσιάστρια να ρωτάει, πώς μπορεί ένας άντρας να κρύψει τα... συναισθήματά του, κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής. Τότε, ο ηθοποιός εξήγησε ότι μόνο μία φορά έχει έρθει σε δύσκολη θέση, κατά το παρελθόν και μάλιστα όχι σε δική του δουλειά, όταν δούλευε μόνο ως ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη, κατάλαβε ποια συμπρωταγωνίστριά του ήταν στην ερωτική αυτή σκηνή, και βάζοντας μπροστά στο στόμα της τα χαρτιά που κρατούσε προκειμένου να μην δούμε τα χείλια της, την αποκάλυψε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Τι να κάνουμε όμως που τα μικρόφωνα είναι κοντά στο στόμα; Τα σύμφωνα πρόδωσαν την παρουσιάστρια, αλλά και το... καλά κρυμμένο «μυστικό» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Αν προσέξετε κι εσείς, στο βίντεο που ακολουθεί στο 03:10, η Ελένη Μενεγάκη λέει ένα όνομα στον ηθοποιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...