Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Δέσποινα Καμπούρη: 'Με έχεις δει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή;"

Ως πολύ cool μαμά χαρακτηρίζει τον εαυτό της η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για τη σχέση με την ενός χρόνου κορούλα της, τα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική της ζωή και τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Μιλώντας αρχικά για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ που βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, δήλωσε στο Έθνος TV: “Δεν προβληματίζομαι καθόλου γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που επέλεξαν τη συγκεκριμένη ώρα και ζώνη. Η δική μας εκπομπή ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από τις εκπομπές που έπαιξαν απέναντί μας και έχει το δικό της ιδιαίτερο κοινό”.

Για τη συνεργασία της με τον Θέμα, αποκάλυψε: “Πάντα ήταν προτεραιότητά μου η συνεργασία με τον Θέμο, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή εξ' αρχής, δεν θα υπήρχαν όλα τα άλλα. Έχω μάθει να εκτιμώ και να βάζω σε σειρά προτεραιότητας κάποια πράγματα”

/ Σχολιάζοντας όλα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπικής της ζωή, δήλωσε: “Με έχεις δει ποτέ σε εκπομπή να μιλάω για το τι μου συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή; Ή να πω “τώρα είναι καλά, τότε δεν ήταν” ή “περνάω άσχημα”; Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...