Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο Σπύρος Χαριτάτος πάει παραλία!

Ο Σπύρος Χαριτάτος δεν αφήνει το χρόνο του να πάει χαμένο όσο βρίσκεται στην Αθήνα! Ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ και κλείνει επαγγελματικές συμφωνίες!

Το TLIFE εντόπισε το γνωστό δημοσιογράφο να απολαμβάνει τα θαλάσσια σπορ παρέα με φίλους σε παραλία της Αττικής και έχει αποκλειστικές φωτογραφίες και... πληροφορίες!

Τι μυστικά κρύβει το καλογραμμωμένο κορμί του Σπύρου και πώς ανανεώνεται; Σύμφωνα με πληροφορίες, o Σπύρος, κάνει όλο το χειμώνα μπάνια, τρέξιμο, προσέχει τη διατροφή του και έχει αποκτήσει νέες μεγάλες αγάπες, όπως το windsurfing, γεγονός που αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες!

Οι γραμμωμένοι ραχιαίοι του Σπύρου Χαριτάτου φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα της νέας του αγάπης, του windsurfing και όχι τυχαία! Το άθλημα είναι πολύ απαιτητικό!

Ο Σπύρος σίγουρα θα ήθελε να βρίσκεται σε κάποιο ποτάμι κάνοντας ραφτινγκ αλλά όσο βρίσκεται στην Αθήνα δεν αφήνει το χρόνο του να πάει χαμένο! Ασχολείται καθημερινά με νέα θαλάσσια σπορ, κάνοντας κοντινές εξορμήσεις στις παραλίες της Αττικής!

Τι είναι αυτό που κρατάει τον Σπύρο Χαριτάτο στην Αθήνα; Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κάνει τις τελευταίες επαφές λίγο πριν κλείσει μια νέα συνεργασία για την επόμενη σεζόν!

"Μη χαρίζεις στιγμή καλοκαιρινή.. θέλει επιλεκτική αμνησία και να "βλέπεις" τα πάντα παραλία!" έγραψε ο Σπύρος στο Twitter σαν αφιέρωση στον πρώην συνεργάτη του από το πρωινό του ΑΝΤ1 Τίμο Κουρεμένο, κάτω από την κοινή τους φωτογραφία σε παραλία της Αττικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...