Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η Ελένη Πετρουλάκη φέρνει αέρα Χόλυγουντ στην παραλιακή

Η Ελένη Πετρουλάκη φέρνει αέρα Χόλυγουντ στην παραλιακή. Η νέα παγκόσμια μόδα ακούει στο όνομα SUP surfing ή Stand-Up Paddle surfing (στα ελληνικά σημαίνει σερφ με όρθια κωπηλασία).
  
To άθλημα ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλές παραλίες της Αττικής αφήνοντας τους λουόμενους με ανοιχτό το στόμα. Μερικοί από τους θανατικούς του σερφ με όρθια κωπηλασία είναι ο Ματ Ντέιμον, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Πιρς Μπρόσναν, ενώ από την Ελλάδα μεγάλοι φαν είναι ο Ελληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης και ο Πάρης Κασιδόκωστας.

Είναι φανταστικός τρόπος για να ασκηθείς στη θάλασσα και θεωρείται πολύ πιο εύκολο (και γρήγορο) να μάθεις πώς να το κάνεις από ό,τι το surfing. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα ισορροπήσεις πάνω στο κύμα, οπότε μπορείς απλώς να ξεκινήσεις να κωπηλατείς και να γυμνάζεις τα χέρια σου», εξηγεί η Ελένη Πετρουλάκη στο www.missbloom.gr.

Το stand up paddling, το νέο water sport που κάνει θραύση στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για να κάψεις θερμίδες! O φωτογραφικός φακός της «Espresso» μάλιστα εντόπισε την «εθνική μας γυμνάστρια» κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όπως μπορείτε να δείτε, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει ακόμα επίσημη ονομασία, καθώς μετράει ούτε έναν χρόνο ζωής. Πρωτοεμφανίστηκε πριν από πέντε χρόνια στις ακτές της Καλιφόρνιας και από εκεί πέρασε στο Hollywood, όπου κατέκτησε και τους διεθνείς αστέρες.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την Ελένη Πετρουλάκη η οποία πάντα ό,τι πρωτοποριακό υπάρχει το παρουσιάζει και το κάνει μόδα και στην Ελλάδα.

Το νέο αυτό άθλημα θεωρείται εξαιρετική γυμναστική και είναι η λύση για όσους θέλουν να κάνουν σερφ αλλά δεν υπάρχει άνεμος. Το μυστικό για να παραμείνεις όρθιος πάνω στη σανίδα και να ισορροπείς σωστά είναι να είσαι χαλαρός και με ελαστικότητα. Μάλιστα, όσοι ήδη ασχολούνται με αυτό το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό, αφού δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...