Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έγινε... ταβερνιάρισα ;


Δύσκολοι καιροί για φίρμες οι σημερινοί. Αυτό είδε και γνωστή τραγουδίστρια, και αποφάσισε να αλλάξει καριέρα. Κάνοντας στροφή 180 μοιρών, η λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε ταβέρνα. «Υγεία να΄χουμε, όρεξη, και ό,τι μπορεί ο καθένας να το κάνει γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί», δήλωσε η Λίτσα Γιαγκούση.
Tι κι αν οι τραγουδιστές κάποτε σφάζονταν για το όνομα που θα μπει πρώτο στη μαρκίζα; Πάνε αυτά. Τώρα ακόμα και τα εξτραδάκια ή οι «αρπαχτές» στην επαρχία αποτελούν «πολυτέλεια»!
«Ήταν δύσκολο αλλά και απαραίτητο οικονομικό άνοιγμα. Το σκεφτόμασταν καιρό, έτυχε είδαμε αυτό το χώρο, ξετρελαθήκαμε, και το αποφασίσαμε». Αυτά είναι! Από τα κέντρα στη λαδόκολα!
Εκτός πάντως από τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε και για τους διαγωνιζόμενους της Eurovision: «Η Νίκη είναι στη σκηνή φτασμένη τραγουδίστρια και φωνητικά και σκηνικά. Επίσης, άκουσα το κομμάτι των Κόκκινων Χαλιών και του Λούκας και μ΄άρεσαν».
Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές της και στο πρώην άντρα της Χρήστο Δάντη: «Τον αγαπάω τον Χρήστο, πιστεύω ότι μ΄ αγαπάει κι αυτός, του εύχομαι να είναι καλά η κόρη του, να τη χαίρεται, και το γιο του και τη γυναίκα του. Να ΄ναι καλά». Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...