Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πόλεμος καναλιών για τον Αρναούτογλου !

Πόλεμος για τον «Αρνι». Από τη μία το Mega προσπαθεί να κρατήσει τον παρουσιαστή του κι από την άλλη ο ANT1 παρακολουθεί τις εξελίξεις και την κατάλληλη στιγμή είναι έτοιμος να δώσει γη και ύδωρ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τον Πέτρο Μπούτο ήδη έχουν ξεκινήσει και φαίνεται πως τα πράγματα βαίνουν καλώς προς το παρόν!

Ο Γρηγόρης έχει προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με δική του πρόταση για βραδινή εκπομπή, ενώ από την πλευρά του το Μεγάλο κανάλι έχει προτείνει στον παρουσιαστή του δύο διαφορετικά concepts για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί το «Money Drop», όπως λέγεται, να μην ήταν από τα αγαπημένα προγράμματα που ανέλαβε ο παρουσιαστής, ωστόσο ακόμα και σήμερα υπάρχουν σκέψεις για τη συνέχισή του. Κάτι οι υψηλές τηλεθεάσεις που προσφέρει στο κανάλι, κάτι η μείωση του κόστους που έχει επέλθει με τη μαγνητοσκόπησή του, δεν εγκαταλείπεται ακόμα από τα σχέδια της επόμενης χρονιάς.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού ολοκληρώθηκαν το Σάββατο. Γυρίστηκαν τα τέσσερα τελευταία επεισόδια και, όπως μαθαίνουμε, ένα ζευγάρι παικτών κατάφερε να κερδίσει 140.000 ευρώ. Ποσό που ίσως βάλει τους υπευθύνους σε δεύτερη σκέψη!

Στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις του «Αρνι» με το Mega το κλίμα είναι θετικό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο, αν την επόμενη σεζόν παρουσιάσει εκπομπές που πιστεύει πως του ταιριάζουν.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, πρόθεση του παρουσιαστή είναι να μείνει στο Mega, καθώς το πρόσωπό του και το όνομά του έχουν ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό. Εξάλλου, όπως είπε και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στο «Star», όταν είσαι στο Mega και σε θέλουν δεν πας πουθενά».

Πάντως η πόρτα του Αμαρουσίου είναι ανοιχτή για τον Γρηγόρη. Αλλωστε οι μετοχές του στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο παραμένουν υψηλές και σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις του με τον διευθυντή του ANT1 Γιάννη Λάτσιο, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πολύ καλή συνεργασία.

Ατυπα ο παρουσιαστής του «Money Drop» έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση δύο προγραμμάτων, ένα εκ των οποίων είναι βραδινό show. Ωστόσο, σύμφωνα με άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος, όσο διαπραγματεύεται με το κανάλι στο οποίο εργάζεται δεν πρόκειται να κοιτάξει άλλες «πορτοκαλιές» όσο γλυκά κι αν είναι τα πορτοκάλια τους! 
ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥespressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...