Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Χατζηπούλια: Είναι κόλπο η σχέση Μιχάλη - Ζέτας;

Χατζηπουλια (πως λέμε Brandgellina - καμία σχέση) και σήμερα. Λίγο το STAR, λίγο η Ναταλία και ο θόρυβος μεγαλώνει γιατί πρέπει ο Μιχαλάκης να πουλήσει τα παλιά  cd την Κυριακή.

Το STAR  αναγγέλει (!) μάλιστα ότι στο κεντρικό δελτίο σήμερα Πέμπτη θα παίξει και τα δύο (!) νέα τραγούδια του Μιχαλάκη.

Η Ζέτα κρύβεται στο... αυτοκίνητό του όταν οι κάμερες είναι εκεί και ο Μιχαλάκης δίνει συνεντεύξεις, προβάλοντας τα φύκια (παλιά τραγουδάκια) για μεταξωτές κορδέλες.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Sfera 102,2 βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και έδωσε μία "αποκαλυπτική συνέντευξη". 
Αναφορικά με τις φιλίες στο χώρο του τραγουδιού είπε πως δεν έχει επιστήθιους φίλους αφού, και ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για κάτι τέτοιο και ο ίδιος επιλέγει με με την παρέα του να συζητά οτιδήποτε άλλο εκτός της δουλειάς του.

Ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφιερώθηκε και στο Χρήστο Λούλη ο οποίος είχε πει πως δε θεωρεί τη Ζέτα Μακρυπούλια ως ηθοποιό. Ο Μιχάλης θέλοντας να πάρει το μέρος της είπε πως τη θεωρεί αρκετά καλή στην ηθοποιία και ότι ανέκαθεν τη θαύμαζε σε αυτό. Αμέσως μετά τόνισε πως δεν παίζουν ρόλο οι σχολές αλλά αν το έχεις ή όχι, για να κλείσει εκεί το θέμα.

Όταν η κουβέντα ήρθε στο επίμαχο θέμα με τις σχέσης του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν του αρέσει να την κρύβει και εκείνος απάντησε ότι τα έχει ακούσει όλα, μέχρι ότι είναι και διαφημιστικό κόλπο. Η κουβέντα δε συνεχίστηκε, αλλά είναι προφανές ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιχείρησε να δώσει μία απάντηση σε όλους όσοι επιχειρούν να ρίξουν λάσπη σε εκείνον και την αγαπημένη του.

Το πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι το ξέρουν μόνο οι ίδιοι!

Η κριτική δική μας. Η "αποκαλυπτική συνέντευξη" από το markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...