Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εφυγε από τη ζωή ο «Μr Ζονκ»

Ο «εφιάλτης» των παικτών που συμμετείχαν στο Μεγάλο Παζάρι του Ανδρέα Μικρούτσικου πριν από πολλά χρόνια ήταν να μην πέσουν πάνω στον Mr Ζονκ.«Την κουρτίνα ένα ή την κουρτίνα δύο; Την κουρτίνα δύο ή το κουτί; Και εάν πέσεις πάνω στον Ζονκ;»,ρωτούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τους παίκτες. 

Με τη διαφορά ότι ο Mr Ζονκ δεν ήταν παρά μία απίστευτα συμπαθής εύσωμη φιγούρα, η οποία μπορεί να αποδείκνυε εκείνη τη στιγμή ότι ο παίκτης είχε χάσει, ωστόσο είχε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του Mr Ζονκ, που φρόντιζε να… απαλύνει τον «πόνο» τους εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που το τηλεοπτικό κοινό συζητούσε γι\'αυτόν πολύ περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι.

Ο ευτραφής και πάντοτε χαρούμενος κύριος δεν ήταν άλλος από τον Μπάμπη Τεκέλογλου, ο οποίος το πρωί της 30ηςΑυγούστου έφυγε κανονικά από το σπίτι του για το στούντιο Αλφα όπου εργαζόταν. Λίγη ώρα αργότερα σταμάτησε σε ένα περίπτερο, όπου αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία. Λίγη ώρα αργότερα, έφθασε το ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γιατροί έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Η 24η Αυγούστου ήταν η τελευταία μέρα που ο Μπάμπης Τεκέλογλου είχε κάνε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Ο κόσμος της τηλεόρασης δηλώνει συγκλονισμένος για τον ξαφνικό χαμό του. Και όλοι θα τον θυμούνται πάντοτε με αγάπη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...